top of page

Het Jonge Dromers Collectief presents... is een serie van vier muzikale avonden in oktober en november 2022 waarbij we een podium bieden aan vier creatieve curatoren tussen de 18 en 24 jaar oud. De jongeren nemen zelf verantwoordelijkheid voor de avond die ze organiseren, zowel inhoudelijk als budgettair. Ze worden hierbij ondersteund door cultuurcoach en mede oprichter van Het Jonge Dromers Collectief Flora Dekkers.

 

Met dit project willen we jongeren activeren bij het bedenken en uitvoeren van hun eigen ideeën. Ze gaan zelf op zoek naar de acts die zij een podium willen bieden, maken een begroting, bedenken een marketing plan en zorgen voor publiek.

De jongeren worden op deze manier uitgedaagd creatief te zijn en voelen eindverantwoordelijkheid. Ze leren hun talenten beter kennen en bouwen een sociaal en creatief netwerk op. Ze leren begroten, budgetteren en plannen en verbeteren hun organisatie-, presentatie- en marketing skills.

Ben jij een creatieveling tussen de 18 en 24 jaar oud en zou je het leuk vinden je eigen avond te organiseren? Neem contact met ons op!

NOB by Tommy Köhlbrugge

bottom of page