top of page

Impactlab Hoodlab x Zomerdromers

Vanaf 9 juli rijdt het Jonge Dromers Collectief samen met de Social Designers van Hoodlab twee weken lang op de fiets door heel stadsdeel Amsterdam West om zoveel mogelijk dromen te vangen. Dromen waar we ook echt iets mee gaan doen. Durf jij jouw droom werkelijkheid te maken? Dan gaan wij dat samen doen!
 
Stap 1: Dromen - Wat is jouw droom?
Stap 2: Durven - Durf jij die werkelijkheid te maken?
Stap 3: Doen - Wat heb jij daar voor nodig om dit nu te gaan doen?

Check de video en zie hoe de social designers van Hoodlab en het Jonge Dromers Collectief in actie komen in Amsterdam West!

De Zomerdromers en Hoodlab zijn nu twee weken onderweg in Amsterdam West. En wat zijn er al veel mooie en uiteenlopende dromen gevangen. Jongeren worden geprikkeld om over hun wensen in de toekomst na te denken en toch in deze lastige tijd even de fantasie de vrije loop te laten. Dit lukt al aardig. Er zijn enerzijds jongeren die aangeven dat zij druk bezig zijn met hun studie en daarna pas kunnen dromen. En anderzijds jongeren die in geur en kleur kunnen vertellen over hun droom en de stappen richting de werkelijkheid van deze droom. Hier een paar voorbeelden van de tot nu toe verzamelde dromen:

 

+ Ik zou wel eens willen zien hoe een dag van een archeoloog eruit ziet

+ Ik wil een EP maken met mijn eigen Pianomuziek

+ Mijn dromen zijn dokter worden en naar Palestina te gaan om familie te zien

Kijk voor meer informatie op zomerdromers.nl

Tommy Köhlbrugge

bottom of page