top of page
wit (2).png

In het najaar 2020 gingen we in gesprek met de lokale doeners van MidWest. Nu, voorjaar 2021, komen de jonge dromers aan het woord. Welkom in MidWest. Jonge dromers, we willen van jullie horen. Want er wordt veel over jongeren gepraat, maar wij praten liever met jou. Over wat jullie bezig houdt, of er nog iets te dromen valt, hoe jullie overeind blijven of juist gestruikeld zijn en bovenal, hoe gaan jullie verder. 

Flora Dekkers, programmamaker: “Dit gaan we doen in een mini podcast serie van vier afleveringen waarin we elke aflevering twee jonge dromers uitnodigen. Samen met Sieta Keizer gaan we in gesprek over hun persoonlijke visie op deze tijd met als hoofdvraag: Wat is jouw droom?

 

Zeven jongeren die elkaar niet kennen uit verschillende levensfases tussen de 19 en 29 jaar jong delen hun verhalen, angsten en dromen voor de toekomst.Door met elkaar in gesprek te gaan proberen we elkaar te activeren en enthousiasmeren. Want ook al lijkt het nu stil te staan, het leven gaat straks gewoon weer door!”

De Jonge Dromers podcast serie is een samenwerking tussen Midwest Radio en Het Jonge Dromers Collectief.

bottom of page